Contentmanagement

Met het content management systeem dat wij bieden kunt u met minimale kennis van html en andere codes zelf de professioneel ontworpen internetpagina's bijhouden. Content management kan veel verder gaan dan het beheren van teksten en beelden op een website. Uw site kan dienen als digitale brochure.
Maar u kunt uw site ook zien als onderdeel van uw communicatie- en marketingstrategie.
Via uw website kunt u snel inspelen op de wensen van uw bezoekers en (individuele) klanten.
SiteMoves maakt gebruik van Joomla, een open source cms dat wij voor u kunnen implementeren en aanpassen aan uw eigen huisstijl.

Open source en lage kosten

Joomla is een professioneel open source content management (CMS) ontwikkelpakket. Het is speciaal ontwikkeld om de inhoud van websites te beheren. Het is een uiterst gemakkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Het basispakket van Joomla is helemaal gratis. U betaalt alleen het invoeren van uw eigen huisstijl in Joomla. Met dit basispakket kunt u de website beheren, maar ook bijvoorbeeld eenvoudige nieuwsbrieven versturen, een weblog bijhouden, RSS-feeds instellen en fotoboeken aanleggen . Het is dus een uitgebreid pakket tegen minimale kosten. Veel bedrijven maken hier al dankbaar gebruik van. Joomla is gebaseerd op het al langer bestaande Mambo CMS wat in het verleden vele prijzen heeft gewonnen. De naam Joomla! is een fonetische spelling van het Swahilische woord "Jumla", dat "allemaal samen" of "als een geheel" betekent, dus compleet!

Extra functies Joomla

Omdat veel programmeurs componenten ontwikkelen biedt Joomla genoeg mogelijkheden voor de toekomst. Joomla is geschreven in PHP en werkt met een MySQL-database. Aan het gratis basispakket zijn tegen een kleine betaling tientallen extra modules toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Webwinkel
  • Forum
  • Extra weblog functies
  • Extra adresboekfuncties voor het versturen van nieuwsbrieven
  • Zoekmachine vriendelijke URLs
  • Statistieken

Dit is slechts een deel van de mogelijkheden.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak

Back to Top