Werkwijze

Websites voor starters en maatwerk

Zowel voor particulieren als grotere organisaties hebben wij mogelijkheden.
Voor een particulier of startende onderneming maken we in korte tijd een website.
Al vanaf € 300,- (excl. BTW) heeft u een website met vijf pagina's volgens een vast stramien.
Wilt u een uitgebreide site, dan hebben wij de technische kennis om de site geheel naar uw specifieke wensen in te richten.
Zo kunnen we:

  • zorgen voor het ontwerp
  • een compleet werkend cms (content management systeem) leveren waarmee u de site zelf kunt aanpassen
  • ervoor zorgen dat de site goed is te vinden (zoekmachineoptimalisatie)
  • uw site na oplevering onderhouden.

Hoe valt u op tussen miljarden webpagina's?

U wilt natuurlijk dat uw website opvalt tussen die miljarden andere pagina's. Wij helpen u daarbij. Wij hebben de ontwerpmogelijkheden en technische kennis in huis om uw site compleet naar uw wensen op te leveren. We spreken graag de mogelijkheden met u door, want er komt nogal wat bij kijken voordat de site online staat.
Wie zijn de bezoekers van uw site? Zijn het verenigingsleden die u wilt informeren of klanten die u online iets wilt verkopen ?
Voor elk type website bieden wij u een passende oplossing.

Oriënteren

Ook als u zich alleen wilt oriënteren, zijn we u graag van dienst.
Onder het genot van een kopje koffie vertellen we van alles over de mogelijkheden van een eigen website. We laten u voorbeelden van door ons gemaakte sites zien zodat u weet wat er mogelijk is.

Startgesprek

Wilt u van start met een eigen website, dan spreken we uitvoerig door wat uw ideeën en wensen zijn.
Hoe ziet u het ontwerp voor u? Moet het zakelijk, of juist niet, modern of een tikje nostalgisch? Wij doen ons uiterste best om uw ideeën om te zetten naar de realiteit van een website. Bent u er nog niet uit, dan kunnen we u in dit opzicht adviseren.

Ook de technische aspecten komen bij het eerste gesprek aan bod zodat wij de inspanningen kunnen inschatten die op dit vlak nodig zijn. U kunt denken aan het gebruik van een informatie aanvraagformulier, een webwinkel of bijvoorbeeld een forum. Onder content management vindt u meer voorbeelden van extra mogelijkheden.

Voortgang project

Na dit overleg gaan we voor u aan het werk.
Als u akkoord bent met de offerte en het eerste concept dan zenden wij u een factuur voor 50% van het totale bedrag. Wij geven een planning af voor de werkzaamheden. U kunt de vorderingen gedurende het project volgen via internet. Zodra een gedeelte klaar is, krijgt u van ons bericht en kunt u op uw eigen computer uw site bekijken. Na een akkoord op de gehele website, zetten wij de site online voor de bezoekers.

Neem vrijblijvend contact op